keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Villa Ylle inspiroituu saaristosta ja wanhoista elokuvista
Villa Ylle yritys valmistaa käsintehtyjä tuotteita villasta ja silkistä Pellingin saaristossa.

Mitä uutta on suunnitelmissa?

- Suunnitelmissa on kieltolain (1919–1932) inspiroimia tuotteita, joista osa onkin jo esillä uudessa kotimaisessa nettikaupassani http://villaylle.punomo.fi (postikortit & Algoth Ahven). Villasaippuasta on tulossa myös kieltolain inspiroima versio "Algoth".

Mikä tuotteissasi kiinnostaa eniten asiakkaita?

- Asiakkaita kiinnostaa eniten iloisuus, omaperäisyys, ja tuotteiden liittyminen lähiympäristöön.

Mistä tuotteitasi on saatavilla?

- Nettikaupoistani:
http://villaylle.punomo.fi
http://www.etsy.com/shop/villaylle
sekä kesäisin Pellingin kesätorilta (lauantaisin kesä-syyskuun) ja Pellingin kyläkaupasta "Söderby-Boden" ista ympäri vuoden. Osa tuotteista on tulossa myyntiin Kirkkonummelle, Emman Pajaan.

Mistä asioista pidät eniten toiminnassasi?

- Siitä että saan tehdä itsenäisesti luovaa työtä luonnon helmassa, joustavien työaikojen kera ja kaukana kaupungin melusta. Parasta on inspiroitua saariston idyllisestä ympäristöstä ja iltaisin nauttia työn merkeissä vanhoista elokuvista takkatulen rätinän säestämänä...


Kuvat Villa Ylle

Saaristo villasaippuassa pesukinnas ja saippua ovat yhdessä paketissa! Käyttöikä on noin 10kk. Villasaippua pesee kevyesti kuorien kiireestä kantapäähän. Villa kutistuu käytössä saippuan ympärillä. Saippua on hajusteeton ja säilöntäaineeton.

Leppäkerttu avainperä on käsin huovutettu vedellä ja saippualla. Sen pituus on noin 9 cm ja avainrenkaan halkaisija on noin 3,5cm.

Algoth Ahven auttaa avainten tunnistamisessa, ja kantaa ilomielin avaimiasi. Algoth on käsin huovutettu vedellä ja saippualla. Avaimenperän pituus on noin 10 cm ja avainrenkaan halkaisija on noin 3,5cm.

Villa Ylle http://villaylle.com
Verkkokaupat
http://villaylle.punomo.fi/
www.etsy.com/shop/villaylle

Villa Ylle Facebookissa www.facebook.com/villaylle

Villa Ylle Twitterissä https://twitter.com/#!/villaylle

Villa Ylle information in english http://bloglaunchfemininetouch.blogspot.com/2011/03/etsy-euroweek-2011-finland-shop.htmlVilla Ylle on Taitoverkossa www.taitoverkko.fiPääsiäismarkkinat Pellingissä la 23.4.2011 klo 11–14 www.pellinge.net/evenemang.htm

Ei kommentteja: