keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Käsinmaalattuja tekstiilejä, Jujuliini Jaana Ulvila


Jujuliini valmistaa käsinmaalattuja tekstiilituotteita: tyynyliinoja, unileluja, pyyhkeitä, saunatekstiilejä, kasteliinoja ja muuta mukavaa kotiin tai lahjaksi. Yritys toimii Nurmossa Etelä-Pohjanmaalla.

Mitä uutta on suunnitelmissa?

- Suunnitelmissa on lintumallistoni uudistaminen sekä blogin perustaminen. Ne ovat olleet jo hetken aikaa mielessäni. Olisikohan blogin tekoon työpajaa? Facebook-sivun tein juuri työpajassa. Kiitoksia vaan, oli oikein hyvä kurssi. Tein Facebook-sivun siinä samassa kun Jari Juslén ohjasi pala palalta eteenpäin.

Mikä tuotteissasi kiinnostaa eniten asiakkaita?

- Asiakkaita kiinnostaa eniten akvarellimainen, maalaamisen kädenjälki. Jokainen tuote on uniikki vaikka kuva on sama. Maalaan kuvat, en paina.

Mistä tuotteitasi on saatavilla?

- Tuotteitani on myynnissä omilla nettisivuilla www.jujuliini.net, useimmissa käsi- ja taideteollisuusliikkeissä ja Taito Shopeissa sekä erilaisissa lahja- ja sisustustavaraliikkeissä ympäri Suomea.

Mistä asioista pidät eniten toiminnassasi?

- Olen toiminut vajaat 13 vuotta yrittäjänä ja saanut tosi mukavia asiakkaita sekä tutustunut messuilla muihin kädentaitajiin. Myös yksinyrittäjän omasta vapaudesta pidän. Voin tehdä vapaasti aamusta iltaan tai sitten vähän lunkimmin, riippuen tilauksista ja ajankohdasta. Tietysti on ihanaa toteuttaa omia ideoita, olisi vain enemmän aikaa.

Jujuliini wwww.jujuliini.net
Jujuliini Facebookissa
Kuvat tyynyliinat, Jujuliini Jaana UlvilaJujuliini on Taitoverkossa

Käsi- ja taideteollisuusliitto  järjesti Kultahankkeessa Seinäjoella 29.3.2011 Facebook työpajan, johon Jujuliini Jaana Ulvila osallistui ja teki oman Facebook-sivun. Suosittu työpaja toteutetaan toukokuussa vielä Raumalla. Facebook kouluttajana on Jari Juslén, Akatemia 24/7 Oy. Käsi- ja taideteollisuusliitto on  järjestänyt 2009 - 2011 seitsemäntoista työpajaa hinnoittelusta, tuotekehityksestä, verkkoviestinnästä ja Facebookista.

Ei kommentteja: