perjantai 8. huhtikuuta 2011

Seppä Teppo Nousiainen: Metalli saa muotonsa Savonlinnassa"Rauta merkitsee nöyryyttä. On toivotonta taivuttaa vähänkin kylmää metallia muotoonsa. Kun saa omin käsin raudan pehmenemään, tuntee olevansa voittamaton. Kunnes taas rauta kylmenee ja huomaa olevansa heikko. Rakkaus rautaan on rakastumista aina uudelleen." – Seppä Teppo Nousiainen

Tilaustyönä seppä Teppo Nousiainen valmistaa mm. kattokyntteliköt, takan kipinäritilät, uunin koukut ja kannattimet sekä takkasetit.

”Leima on laadun tae, ikuisuustakuu. Sen lyön vain tuotteisiin, joihin olen tyytyväinen ja joista olen ylpeä” – Seppä Teppo Nousiainen, Pauligin Juhla Mokka -kädentaitajat 2003.


Kuvat ylhäällä (vasemmalta oikealle)
Kuvat Metallitaide Tmi

1. Juhlamokka-kynttelikkö (pituus 1,7 m)
2. Sydän kynttilänalunen
3. Kurkiveistos

Kuvat alhaalla
4. Seppä Teppo Nousiainen
5. Takkasetti, korkeus 1,5 m
6. Uunitolppa, kraaku ja koukut

Tutustu Metallitaide Tmi:n tuotteisiin www.metallitaide.com/

Kenkävero järjestää Taitajat Kartalla kesäretkiä Savonlinnan ja Sulkavan Taitajien verstaisiin ja myyntipisteisiin 1.8.-6.8.2011. Kesäretkellä kierretään muun muassa Savonlinnan seudun parhaiden käsityötaitajien työpajoja myyntipisteitä. Seppä Teppo Nousiaisen paja on yksi retkikohteista!

Lisätiedot Kesäretki Taitajat Kartalla tapahtumaan 1.-6.8.2011 Kenkäveroon ja Savonlinnan seudulle www.kenkavero.fi/pdf/taitajatretkisavonlinna.pdf


Metallitaide Tmi on Taitoverkossa www.taitoverkko.fi

Ei kommentteja: