perjantai 5. elokuuta 2011

Uutuustuote: Anneli Keinoselta miesten kauluspaita


Anneli Keinonen Oy:n ensimmäinen miesten malliston vaate, kauluspaita, on tullut markkinoille. Paitaa on saatavana mustana, ruskeana ja tummansinisenä. Muuten yksivärisen paidan katseenvangitsija on kauluksen sisäpuolen painokuvio.

Miesten kauluspaita on pitkäjänteisen tuotekehittelyn tulos. Uuden miehille suunnatun malliston ideoinnista ja valmistamisesta vastaa työryhmä, jota vetää Atte Keinonen. Aten vastuulla yrityksessä on miesten malliston lisäksi muun muassa markkinointi ja ryhmämatkailupalvelut.

Kauluspaita sopii miehelle, joka haluaa pukeutua fiksusti tilanteessa kuin tilanteessa. Puuvillaneuloksesta valmistetun paidan leikkauksessa on käytetty uudenlaisia ratkaisuja, ja kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja klassisuuteen unohtamatta ajatonta, modernia designia. Paidat on valmistettu Suomessa kotimaisena käsityönä.

- Paitamme sopii hyvin myös esimerkiksi erilaisille yrityksille ja yhdistyksille, koska paitaan on mahdollista painaa esimerkiksi organisaation logo, Atte Keinonen vinkkaa.

Miesten mallisto täydentyy asteittain muilla tuotteilla. Miesten kauluspaitaa ja muita Anneli Keinonen Oy:n tuotteita on myynnissä Anneli Keinosen omassa ateljeemyymälässä Sastamalan Keikyässä, yrityksen verkkokaupassa sekä osalla jälleenmyyjistä.

Anneli Keinonen Oy http://www.annelikeinonen.fi/verkkokauppa/index.tmpl?ryhma_id=121;sivu_id=120

Ei kommentteja: