tiistai 2. elokuuta 2011

Papiina: Yksilöllinen pukeutuminen kiinnostaa

Ruoto triangle -silkkihuopahuivi, kuvaaja Harri Heinonen

Kolo Malli M -tunikamekko, kuvaaja Harri Heinonen

Viikko sitten päättyneet kansainväliset CPD Signatures muotimessut osoittavat, että yksilöllisesti ja piensarjana valmistettu tuote kiinnostaa ostajia. Papiina Oy, Jyväskylä, osallistui Saksan Düsseldorfissa pidetyille messuille jo kymmenettä kertaa. Messutapahtuma on Euroopan suurin muotialan tapahtuma, jossa näytteilleasettajia ja ostajia on ympäri maailman.

Vähittäisasiakas valmiina

Papiinan käsityönä Suomessa valmistetut asusteet ja vaatteet kiinnostavat ostajia. Tuotteisiin käytetty huopakangas valmistetaan käsityönä Papiinan omissa tiloissa Palokassa. Tuote on työn osalta 100 % suomalainen tuote. Yritys valmistaa kaikki tuotteet jälleenmyyjän väritoiveiden mukaisesti. Usein tilatulle tuotteelle onkin jo suunniteltu vähittäisasiakas valmiina. Tuote menee yleensä heti kaupaksi ja kauppias on tyytyväinen.

Uudet kauppasuhteet Ranskaan ja Sveitsiin

Papiinan tuotteet ovat saaneet uuden jälleenmyyntimaan: Sveitsin. Uusi jälleenmyyjäliike sijaitsee ihan Zürichin kupeessa. Liikkeen ostaja ihastui Papiinan tarjoamiin väreihin ja yksilölliseen tuotepalvelukonseptiin.

Lisäksi Papiina Oy on saanut kauppasuhteet auki myös Ranskaan, Pariisiin, joka on haastava jälleenmyyntimaa ja -kaupunki. Pariisilainen jälleenmyyjä arvostaa nimenomaan piensarjana ja yksilöllisesti juuri heidän kauppaliikkeeseen suunniteltuja tuotteita. Ranskassa asusteiden myynti on suurta ja sitä kautta kilpailu asiakkaista myös kovaa.

Tällä hetkellä Papiinan design tuotteita myydään kymmenessä maassa: Japani, Sveitsi, Itävalta, Saksa, Espanja, Ranska, Hollanti, Norja, Ruotsi ja Suomi. Näistä Japanin ulkomaankauppa on kestänyt kauemmin kuin vienti muihin maihin ja se on jälleen noussut hyvin viimeisen vuoden aikana.

Kattaustuotteet Joulumyyntiin ja liikelahjoiksi

Papiina on ottanut, jälleenmyyjien pyynnöstä, mallistoonsa kattaustuotteet uudestaan. Tuotteiden materiaali on 100 % villahuopaa, joka valmistetaan vaatteiden ja asusteiden tapaan täysin käsityönä. Nyt päättyneillä messuilla tuotteet saivat erittäin innostuneen vastaanoton ja tuotteita tullaankin näkemään ainakin Hollantilaisissa jälleenmyyntiliikkeissä jo tänä syksynä.

Papiina Oy, Saarijärventie 75, 40270 PALOKKA
Avoimet ovet ja poistopäivä
to 15.9. klo 12 - 19
la 17.9. klo 10 - 16
to 24.11. klo 12 - 19
la 26.11. klo 10 - 16

www.papiina.com
Papiina Facebookissa, liity faniksi!

Papiina on Taitoverkossa

Ei kommentteja: