perjantai 22. lokakuuta 2010

Pauliina Rundgrén Handicrafts


Pauliina Rundgrén HandiCrafts yritys on perustettu 1999 ja sen tuotevalikoimassa ovat korut ja sisustukselliset käyttötuotteet. Pauliina Rungrén suunnittelee tuotteet antamaan esteettistä ja käytännön iloa käyttäjälleen pitkäksi aikaa.

Mistä tuotteistasi on saatavilla? Mihin loppuvuoden myyntitapahtumiin osallistut?

Tuotteitamme on myytävänä Taito Shopeissa sekä yksittäisissä käsityö- sisustus- ja lahjatavaraliikkeissä ympäri Suomen. Jälleenmyyjiä on noin 150 paikkakunnalla, mutta tuotevalikoimamme myymälöittäin vaihtelee luonnollisesti paljon.

Osallistumme myös kymmenkuntaan messutapahtumaan vuosittain. Messuilla on mukava tavata ihmisiä ja kuulla palautetta tuotteista. On aina todella ilahduttavaa, kun joku tulee kertomaan mitä on pitänyt jostain tuotteestamme!

Tänä vuonna meidät voi bongata vielä ainakin seuraavista messutapahtumista:
- Suomen Kädentaidot Tampereella 19. - 21.11.
- Naisten Joulumessut Helsingin Wanhassa Satamassa 2. - 6.12.
Lisäksi tuotteitamme on myynnissä Stuttgartin Joulutorilla koko joulukuun ajan ja itse olen esittelemässä tuotantoamme Mikkelin Taito Shopissa 17.12.

Mikä tuotteissasi kiinnostaa eniten asiakkaita?

Heitä kiinnostaa selkeä muotokieli, jokin hauska idea tuotteen käytettävyydessä sekä värit! Kun suunnittelen uusia tuotteita, mietin aina ensin käytettävyyttä. Muotokieli taas tulee useimmiten luonnosta, sillä luonnossa esiintyvät muodot ovat ajan saatossa käyttötarkoitukseen syntyneitä eikä niissä siten ole mitään turhaa. Luonto ei tuhlaa energiaa mihinkään syyttä. Luonnonmuodoissa ihmisen silmä lepää. Ne eivät haasta vaan rauhoittavat. Viimeisen silauksen tuotteeseen tuovat värit. Emalointi tekniikkana sallii aina uusien, herkullisten väriyhdistelmien käytön. Niissäkin etsin tasapainoa ja harmoniaa, raikkautta.

Mistä pidät eniten toiminnassasi ja mistä et pidä?

Jatkuva uusien tuotteiden suunnittelu, itseni ja yritykseni kehittäminen, ajassa mukana pysyminen asettavat eniten haasteita jokaisena päivänä. Luovan alan yrittäjällä työ on jatkuvaa ongelmanratkomista, mutta sehän on samalla se suola! Siksi jokainen päivä on erilainen, työ ei puuduta ja mieli pysyy virkeänä! Tulen aina hirmuisen iloiseksi kun bongaan jonkun tuotteemme sisustuslehden sivulta tai korumme vastaantulijan kaulalta!

http://www.prhandicrafts.fi/

Kuvassa: Pauliina Rundgrén, Sydän-sarjan teesiivilät ja alustasetti sekä Kynttiläkukka.
Kuvat © Pauliina Rundgrén HandiCrafts

Pauliina Rundgrén HandiCrafts Oy on Taitoverkossa http://www.taitoverkko.fi/

Ei kommentteja: