perjantai 16. joulukuuta 2011

EUNIQUE arts & crafts - kansainväliset taidekäsitöiden ja designin messutHyvät kansainvälisyyttä hakevat taiteilijat,

Hakuaika taidekäsitöitä esittelevään EUNIQUE -tapahtumaan päättyy 31.12.2011.

Lähde eteläiseen Saksaan verkostoitumaan alan kansainvälisten toimijoiden kanssa ja löydä jälleenmyyntikanavia teoksillesi – lisäksi pääset testaamaan teostesi menekkiä suoraan kuluttajilla! EUNIQUE-messutapahtuma on Karlsruhessa, 4.- 6.5.2012.

Suomi on tapahtuman kumppanimaana, joten luvassa on näkyvyyttä Suomen edustajia kohtaan. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii World Crafts Council ja Suomesta projektia tukevat Taito Ry, Ornamo sekä Design Forum Finland.

HAKU: Tapahtuma on tuomaroitu. Jurylle toimitettava kaavake (pdf-tiedostona/word-tiedostona se on taito.fi-sivulla) , joka lähetetään täytettynä viiden digitaalisessa muodossa olevan valokuvan kera ja määräajan puitteissa osoitteeseen info@eunique.eu. Kansainvälinen tuomaristo kokoontuu tammikuussa 2012 ja tulokset julkistetaan pian tämän jälkeen.

KUSTANNUKSET: suomalaisnäytteilleasettajille on myönnetty myyntinäyttelyyn erikoishinnat:
- Osastotila EUR 123 +alv. / m2 (hinta sis. em. osastotilan, rakenteet, valot, sähkö, rakennus, purku ja varastotilaa. Oman osaston minimikoko 6m2)
- Pakollinen mediamaksu (sis. katalogimerkinnät yms.) EUR 100 +alv.
- Lisäksi: vastavalmistuneille ja gallerioille myös omat erikoishinnat, kysy lisää!

TUET mm.:
- Taiteen keskustoimikunnan myöntämät matka-apurahat, lisätietoa täällä
- Piensarjoja valmistavilla, TEM-tukikriteerit täyttävillä taiteilijoilla: mahdollisuus hakea tukea luovien alojen ulkomaan markkinoinnin hankkeisiin, myöntäjänä Työ- ja elinkeinoministeriö. Tukihakemusta koordinoi Saksalais-Suomalainen Kauppakamari. Lisätietoa tukikriteereistä osoitteessa http://www.tem.fi/index.phtml?s=2215

Tutustu EUNIQUE-tapahtumaan osoitteessa www.eunique.eu.

Lisätiedot

Sonja Similä
EUNIQUE-tapahtuman Suomen edustaja
Saksan Messut Oy / Saksalais-Suomalainen Kauppakamari
PL 83, 00101 Helsinki
Puh. (09) 6122 1223
sonja.simila@dfhk.fi
www.dfhk.fi
www.eunique.eu

Ei kommentteja: