sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Anneli Keinonen Oy: Jatkuvaa luovaa kehitystä


Anneli Keinonen Oy on aloittanut toiminnan vuonna 1980. Yritys toimii Sastamalan Keikyässä, Pirkanmaalla. Ateljee on kauniisti entisöidyssä ja historiallisesti arvokkaassa Keikyän entisessä meijerissä Kokemäenjoen rannalla. Anneli Keinonen Oy valmistaa naisten pukeutumispaitoja, silkkihuiveja, t-paitoja, laukkuja, tauluja, tyynyliinoja ja kattaustuotteita. Anneli Keinosen ateljeemyymälä on matkailukohde ja tarjoaa myös ryhmämatkapaketteja. Anneli Keinonen Oy on saanut mm. vuoden 2004 valtakunnallisen Taito-palkinnon.

Mitä uutta on suunnitelmissa?

Annelin poika Atte Keinonen on ollut yrityksessä lähes kolme vuotta. Atte hoitaa ryhmämatkailun, markkinoinnin ja kehittämisen, malliston kuvaamisen ja lähiaikoina valmistuvien kotisivujen uusimisen, verkkokaupan tekemisen sekä yleensä mainos- ja atk-asiat.
Atte johtaa myös miesten malliston kehittämistä, joka on tulossa kevääksi.
Anneli keskittyy yhä enemmän mallisuunnitteluun.
Tänä vuonna panostamme enemmän myös jälleenmyyjien hankintaan.

Kevään 2011 aikana laitetaan maalämpö (kolme porakaivoa) ja uusitaan piharakennuksen tiilikatto. Kevättalvella 2012 aloitetaan piharakennuksen korjaaminen: uusitaan vuorilaudat ja ikkunat ja ovet sekä tehdään leikkaamo ja valokuvausstudio.

Mikä tuotteissanne kiinnostaa eniten asiakkaita?

Melkein pääsääntöisesti asiakkaat hakevat paitoja. Kiinnostavin kaava on vähän slimmattu jakunkin alla pidettävä E3 kaava, jossa on halkio pääntiessä. Meillä on 22 paitaväriä, mutta eniten kuitenkin myydään mustaa. Asiakkaat arvostavat paitojen kestävyyttä ja muodon pitävyyttä sekä designia. Miljöö Keikyän entinen meijeri on myös yksi tärkeä kiinnostuksen kohde.

Mistä tuotteita on saatavilla?

Meillä on laaja mallisto ja siksi eniten tuotteita saa omasta myymälästämme Sastamalan Keikyältä ja messuilta. Jälleenmyyjiä on joitakin eri puolella Suomea ja Sveitsissä sekä Hollannissa. Tampereella Uniikit ja Helsingissä Designers Gallery joissa on suurin valikoima tuotteitamme.

Mistä asioista pidätte eniten toiminnassanne?

Pidämme molemmat vapaudesta ja siitä että voimme monipuolisesti kehittää yritystämme niin kuin haluamme. Kaikki on kivaa, mikä vie yritystä eteenpäin, luova työ yleensä. Pidämme yhteistyöstä eri projekteissa, joissa olemme mukana. Kaikki kehitysprojektit ovat todella innostavia. Meillä on paljon sydämellisiä ja hyviä yhteistyökumppaneita.

www.annelikeinonen.fi
Anneli Keinosen ateljeemyymälän lisäksi Sastamalan seutu tarjoaa monipuolisia matkailukohteita. Tutustu ryhmämatkapaketteihin.


Kuva ylhäällä vasemmalla: Atte ja Anneli Keinonen sekä Anja Siuko.
Kuva ylhäällä oikealla: Trumpettihihainen pusero ja pelleriini (iso käpy).
Kuva alhaalla vasemmalla: Paitahyllyt ateljeemyymälässa.
Kuva alhaalla oikealla: Ateljeemyymälä Anneli Keinonen Oy Keikyän entisessä meijerissä.
Kuvat Anneli Keinonen Oy

Anneli Keinonen Oy on Taitoverkossa www.taitoverkko.fi

Ei kommentteja: