perjantai 14. tammikuuta 2011

Sininen Huone


Sininen Huone -yritys on perustettu 1999 ja toimii Hämeenlinnassa. Yrittäjä Hannele Laaksonen valmistaa käsinsidottuja kirjoja, tauluja, kortteja, hää- ja juhlatuotteita. Hän tekee myös kirjan kansikuvia ja kuvitustyötä kustannusliike Karisto Oy:lle.


Mitä uutta on suunnitelmissa?

Keväällä menen täällä Hämeenlinnassa kurssille. Tarkoitus on opetella uusi taito. Siitä ei sen enempää, katsotaan saavutetaanko se taito ja kerrotaan vasta sitten. Mieleni tekee suunnata taas hieman uusille urille. Suuren muutoksen tein juuri syksyllä, kun vaihdoin asuinpaikkaa pääkaupunkiseudulta Hämeeseen. Samalla siinä muutti luonnollisesti myös yritykseni, Sininen Huone. Jatkossa osallistun täälläpäin pidettäviin myyntitapahtumiin. Olen käynyt niihin jo tutustumassa.


Mikä tuotteissasi kiinnostaa eniten asiakkaita?

Käsinsidotut kirjat häihin, vauvakirjoiksi ja muihin juhlatilaisuuksiin kiinnostavat ehdottomasti eniten. Myös Karistolle kuvittamanistani kirjoista varsinkin Reseptikirja on ollut suosittu. Siitä on otettu jo useita uusia painoksia.


Mistä tuotteitasi on saatavilla?

Myyn tuotteitani suurimmaksi osaksi internetin kautta: kotisivuni, blogini, Taitoverkko, Facebook ym. Tuotteitani on myynnissä myös joissakin lahjatavaraliikkeestä, mm. Lahjatuvasta Espoosta. Olin siellä itsekin yksi osakkaista ennen kuin muutin Hämeeseen.


Mistä asioista pidät eniten toiminnassasi?

Ehdottomasti parasta on vapaus tehdä sitä, mitä on aina halunnut ja suunnitella itse oma aikataulunsa ja osallistumisensa kursseihin, myyntitapahtumiin jne. Eikä hullumpaa ole sekään, kun asiakas laittaa sähköpostia ja kiittää saamastaan tuot-teesta, jonka hän on tilannut. Asiakkaani ovat ympäri Suomea, joten pääasiassa toimitan tuotteita postitse.


Kuvat
1) Hanne ja konttoripäällikkö
2) Reseptikirja - tämä on mieluisin kuvitustyö Karistolle. Itsekin ruoanlaitosta ja resepteistä kiinnostuneena oli kiva suunnitella kirjan kuvitus. Kustantaja hyväksyi kaikki ehdotukseni mukisematta. Tämä onkin ollut asiakkaiden suosikki .
3) Kuva käsityöyrittäjän arjesta. - näitä kuvia olen tehnyt useita. Tässä on kuva onnistumisen hetkestä. Juuri tuolta se tuntuu. Tuulettaa saa silloin, kun aihetta ilmenee!
4) Muistikirja – tämän vuoden uutuustuote ovat nämä pienet muistikirjat. Kokonsa puolesta niitä voidaan säilyttää vaikka käsilaukussa. Ovat aina mukana.

Sininen Huone www.sininenhuone.net
Sinisen Huoneen blogi www.sininenhuone.net/blog/index.php
Sininen Huone Facebookissa

Ensimmäisille viidelle Facebook-kommentoijalle Sininen Huone lupaa tehdä jotain omin käsin. Lähde mukaan Taito-lehden käsityöhaasteeseen ja kommentoi Sinisen Huoneen Facebook-sivulla http://www.facebook.com/home.php#!/sininenhuone

Kuvat Sininen Huone

Sininen Huone on Taitoverkossa www.taitoverkko.fi

Ei kommentteja: