maanantai 29. marraskuuta 2010

Taitoverkossa Harri SyrjänenKultaseppä ja nahkataitelija Harri Syrjäsen yritys on perustettu 1971. Yritys valmistaa ainutkertaisia koruja ja persoonallisia olkalaukkuja ja vöitä. Harri Syrjäsen oma työpajamyymälä on tärkein tuotteiden myyntikanava.

Mistä tuotteitasi on saatavilla?

Tuotteitani on saatavilla parhaiten omasta työpajaliikkeestäni Ratakatu 1, Hki sekä Design museon shopista ja Artisaanista Unioninkadulta.

Osallistutko joihinkin loppuvuoden myyntitapahtumiin?

Osallistun Lyypekin joulumarkkinoille 26.11.–6.12. sekä Tampereella 11.–12.12 Moduksen joulumyyjäisiin.

Mikä tuotteissasi kiinnostaa eniten asiakkaita?

Valmistan sekä nahkatuotteita että koruja noin puolet ja puolet. Laukut ovat kyllä hyvin suosittuja. Teen myös tilauksesta monenlaisia uniikkituotteita.

Mistä asioista pidät eniten toiminnassasi?

Tietysti tärkeää on riippumattomuus, voi itse valita oman tapansa työskennellä. Eli se tekemisen vapaus...

www.harrisyrjanen.com

Kuvassa ylhäällä vasemmalla laavakivikaulakoru ja oikealla huulilaukku. Alhaalla vasemmalta oikealle vyönsolki, akatiiittisolki ja ametistisolki. Kuvat Harri Syrjänen

Mestarit – Kultaseppämestareiden 14 sielukasta tulkintaa
Näyttelyssä on esillä 14 uuden kultaseppämestarin huikeaa taidonnäytettä. Valmistetut esineet osoittavat mestarien taidot erikoistekniikoissa sekä heidän täydellisen sitoutumisen tehtyyn työhön. Harri Syrjäsen kaulakoru on mukana näyttelyssä. Näyttely on Kalevala Korun myymälässä (Unioininkatu 25, Helsinki) 17.11.–31.12.2010.

11.–12.12.2010 Modus Market
Avoinna klo 11–18, TR1 Taidehalli, Tampere
www.tampere.fi/tr1

Ei kommentteja: